Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adriana rusztikus fenyőfa polcos tálalószekrény

489.900 Ft (385.748 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

A minőségi fenyőfából készült egyenes vonalvezetésű tálalószekrény kétajtós, három polcos és öt fiókos tárolási lehetőségekkel rendelkezik, melynek rusztikus megjelenése teszi igazán egyedivé a bútordarabot. A szekrény színe méhviaszolt natúr. A bútor 2 részből áll.

Cikkszám: TR-AD036
Elérhetőség: Külső raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. február 15.
Nem értékelt

Leírás

Rendelés leadásakor a teljes vételár 50%-a előre fizetendő. A szállítás külső raktárról történik és 8 - 10 hetet vesz igénybe!
 
A valódi fenyőfából készített prémium minőségű rusztikus stílusú kétajtós, három polcos és öt fiókos tálalószekrény gyönyörű megjelenésével az ebédlő látványos darabja lehet. A tömörfa bútordarab egyszerű vonalvezetésű, rusztikus megjelenésű és ötvözi a hagyományokat a modern stílussal, így remekül illik bármely étkezőbe és természetes hangulatot kölcsönöz otthonának.
 
Az Adriana rusztikus tálalószekrény nemcsak arra hivatott, hogy mutatós dísze legyen az étkezőnek, de nagyon funkcionális a számos tárolási lehetőségnek köszönhetően. A szekrény két ajtója mögött polcos tároló részek találhatók, és a további három polcon, illetve az öt fiókban könnyen és egyszerűen elhelyezhetők az étkezéshez szükséges eszközök, tárgyak, így biztosítva az ebédlőben és a konyhában a rendezettséget.

A termék főbb jellemzői:

- A bútor minden része valódi tömör fenyőfa, mely biztosítja a terhelhetőséget és az időtállóságot.

- Prémium életre szóló minőség.

- Egyszerű, de stílusos fém fogantyúkkal van ellátva. 

- Erős, stabil és biztonságos szerkezet.

- Tartós illesztések és felhasznált anyagok.

- Környezetbarát méhviasz és természetes alapanyag. Nem tartalmaz mérgező anyagot. 

 

Paraméterek

Szín méhviaszolt natúr
Anyaga fenyőfa
Méret hosszúság:160 cm; mélység:50 cm / 38 cm; magasság:190 cm
Súly 70 kg
Szállítás 8-10 hét rendeléstől

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Adriana rusztikus fenyőfa TV szekrény

A minőségi fenyőfából készült TV szekrény polcos és fiókos tárolási lehetőségekkel rendelkezik, melynek rusztikus megjelenése teszi igazán egyedivé a bútordarabot. A bútor összeszerelve érkezik. A szekrény színe méhviaszolt natúr.

Cikkszám: TR-AD026
339.900 Ft (267.638 Ft + ÁFA)
Külső raktáron

Adriana rusztikus fenyőfa konzolasztal

A minőségi fenyőfából készült konzolasztal három fiókos és egy alsó polcos tárolási lehetőségekkel rendelkezik, melynek rusztikus megjelenése teszi igazán egyedivé a bútordarabot. A bútor összeszerelve érkezik. A szekrény színe méhviaszolt natúr.

Cikkszám: TR-AD014
269.900 Ft (212.520 Ft + ÁFA)
Külső raktáron

Adriana rusztikus fenyőfa kétajtós kisszekrény

A minőségi fenyőfából készült kisszekrény kétajtós polcos és két fiókos tárolási lehetőségekkel rendelkezik, melynek rusztikus megjelenése teszi igazán egyedivé a bútordarabot. A szekrény színe méhviaszolt natúr. A bútor két méretben elérhető és összeszerelve érkezik.

Cikkszám: TR-AD022
329.900 Ft (259.764 Ft + ÁFA)
Külső raktáron

Adriana rusztikus fenyőfa kisszekrény 3 fiókkal

A minőségi fenyőfából készült kisszekrény kétajtós polcos és középen három fiókos tárolási lehetőségekkel rendelkezik, melynek rusztikus megjelenése teszi igazán egyedivé a bútordarabot. A szekrény színe méhviaszolt natúr. A bútor összeszerelve érkezik.

Cikkszám: TR-AD004
399.900 Ft (314.882 Ft + ÁFA)
Külső raktáron

Adriana rusztikus fenyőfa szekrény 2 ajtó / 6 fiók

A minőségi fenyőfából készült szekrény kétajtós polcos és hat fiókos tárolási lehetőségekkel rendelkezik, melynek rusztikus megjelenése teszi igazán egyedivé a bútordarabot. A szekrény színe méhviaszolt natúr. A bútor összeszerelve érkezik.

Cikkszám: TR-AD005
439.900 Ft (346.378 Ft + ÁFA)
Külső raktáron

Adriana rusztikus fenyőfa szekrény 1 ajtó / 3 fiók

A minőségi fenyőfából készült szekrény egyajtós polcos és három fiókos tárolási lehetőségekkel rendelkezik, melynek rusztikus megjelenése teszi igazán egyedivé a bútordarabot. A szekrény színe méhviaszolt natúr. A bútor összeszerelve érkezik.

Cikkszám: TR-AD025
339.900 Ft (267.638 Ft + ÁFA)
Külső raktáron

Adriana rusztikus fenyőfa négy fiókos kisszekrény

A minőségi fenyőfából készült kisszekrény négy fiókos tárolási lehetőségekkel rendelkezik, melynek rusztikus megjelenése teszi igazán egyedivé a bútordarabot. A szekrény színe méhviaszolt natúr. A bútor összeszerelve érkezik.

Cikkszám: TR-AD023
319.900 Ft (251.890 Ft + ÁFA)
Külső raktáron

Adriana rusztikus fenyőfa szekrény

A minőségi fenyőfából készült szekrény kétajtós, három fiókos és két polcos tárolási lehetőségekkel rendelkezik, melynek rusztikus megjelenése teszi igazán egyedivé a bútordarabot. A szekrény színe méhviaszolt natúr. A bútor összeszerelve érkezik.

Cikkszám: TR-AD021
419.900 Ft (330.630 Ft + ÁFA)
Külső raktáron

Adriana rusztikus fenyőfa szekrény 4 ajtó / 4 fiók

A minőségi fenyőfából készült szekrény négyajtós polcos és négy fiókos tárolási lehetőségekkel rendelkezik, melynek rusztikus megjelenése teszi igazán egyedivé a bútordarabot. A szekrény színe méhviaszolt natúr. A bútor összeszerelve érkezik.

Cikkszám: TR-AD034
489.900 Ft (385.748 Ft + ÁFA)
Külső raktáron