Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lakberendezési tanácsadás

Egy új ház vagy lakás építésénél, esetleg a régi átalakításánál mindig elérkezik az a pillanat, amikor tanácstalanul állunk és kérdéseket teszünk fel: Biztos ez a megoldás a legjobb? Milyen legyen a konyha vagy a szoba? És a színek? Melyiket válasszam?

Számos hasonló kérdésre kaphatunk szakszerű választ, ha igénybe vesszük egy tervező-kivitelező vagy egy lakberendezési szakértő segítségét, támogatását!

Higgye el, lakberendező és egy tervező - kivitelező segítségét igénybe venni ma már nem luxus! 

Egy jól átgondolt tervezéssel rengeteg pénzt, időt és stresszt takarít meg.

Bemutatom együttműködő partnerünket, aki örömmel és készséggel segíti kérdései megválaszolásában és otthona számára a lehető legjobb megoldás megtalálásában!

 

Ha lakberendezési tanácsadásra van szüksége keresse Somoskövi-Mancz Timea otthontervezőt és lakberendezőt, aki felkészült és megbízható szakértőként segít eligazodni a lakberendezés rejtelmeiben. 

 

Lakásból otthon azáltal válik, hogy a belső terekben is megjelennek azok a színek, formák, elrendezések, melyek hozzánk közel állnak, az egyes terek funkciói pedig minket szolgálnak, életvitelünkhöz alakítva. Egy átgondolt, Önre szabott, profi tervvel az otthontervezés, lakberendezés, nem csupán új lehetőségeket tár elénk, hanem hosszútávú kényelmünket biztosítja a mindennapjaink során. Praktikum, funkció, dizájn. Miután mindent megterveztünk, akkor sem engedem el az Önök kezét! Akár, csak egy kérdésük van, akár a kivitelezés során lenne szükségük a segítségemre, erre is lehetőséget kínálok. Partneri kapcsolataim révén időt, pénzt és energiát nyerünk, ami a megvalósítás folyamatában kiváló előnyt jelent!

Mert tudják: „Az egyik házban az a jó, hogy egészen magas és új, a másikban meg az, hogy olyan kicsi és régi. – együtt megtaláljuk az Önöknek leginkább megfelelő nézőpontot! (idézet: Janikovszky Éva)

Ahogyan dolgozom: www.facebook.com/groups/0tthontalkotunk

E-mail címem: otthontalkotunk@gmail.com

Messenger üzenet: Somoskövi-Mancz Timea

Telefon: +36 20 3647 833

 

Kérjen árajánlatot szakértőnktől lakása, otthona felújítására!