Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Belsőépítészeti és lakberendezési tanácsadás

Egy új ház vagy lakás építésénél, esetleg a régi átalakításánál mindig elérkezik az a pillanat, amikor tanácstalanul állunk és kérdéseket teszünk fel: Biztos ez a megoldás a legjobb? Milyen legyen a konyha vagy a szoba? És a színek? Melyiket válasszam?

Számos hasonló kérdésre kaphatunk szakszerű választ, ha igénybe vesszük egy tervező-kivitelező vagy egy lakberendezési szakértő segítségét, támogatását!

 

Bemutatom együttműködő partnereinket, akik örömmel és készséggel segítik kérdései megválaszolásában és otthona számára a lehető legjobb megoldás megtalálásában!

1, Tervezésben és kivitelezésben a BONDOR Home Design az Ön partnere!

Egyedi igények alapján bútortervezés, -gyártás és kivitelezés az egész országban.

Ön megálmodja, mi elkészítjük!

A helyszíni felméréstől, teljes körű tanácsadással, alaprajzi elrendezés, vizes-elektromos- , szakipari munkák egyeztetése, burkolatok, színek és anyagok kiválasztása, villanyszerelési tervek. Legyen az egyedi konyha, fürdőszoba, iroda, előszoba, tálaló vitrin vagy beépített szekrény. Konyhai gépek beszerzése és beépítése.

Keresse belsőépítészeti szakértőnket: Bondor Csaba +36/70/940-8382 vagy a Facebook oldalon: https://www.facebook.com/bondorhome

 

2, Ha lakberendezési tanácsadásra van szüksége keresse Németh Irén enteriőrt, aki felkészült és megbízható szakértőként segít eligazodni a lakberendezés rejtelmeiben. 

 

Felújítaná, átalakítaná az otthonát, de nincs ötlete a megvalósításhoz, bizonytalan a színeket, a mintákat illetően, vagy túlságosan elfoglalt, hogy mindent Ön intézzen? 

Mégis egy harmonikus és kényelmes otthonra vágyik, amely teljesen az Ön egyéniségét sugározza, ahol nyugodtan pihenhet, és amelyet büszkén megmutathat barátainak, ismerőseinek.

Van már ötlete, de valahogy mégsem áll össze a terv egy komplett egésszé. Akkor Önnek egy lakberendezőre van szüksége!

Higgye el, lakberendező segítségét igénybe venni ma már nem luxus!

Sőt! Egy jól átgondolt tervezéssel rengeteg pénzt, időt és stresszt takarít meg.

Keresse lakberendezőnket: http://www.nemethiren.hu/

Kérjen árajánlatot szakértőinktől lakása, otthona felújítására!

Nincs megjeleníthető termék.

Keresés