Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egyedi bútortervezés és gyártás

      

             

Egyedi TÖMÖRFA bútorok tervezése és gyártása megfizethető áron.

 

A bútorkészítés nálunk a minőségi alapanyagnál, a fánál kezdődik, annak a legmodernebb technológiával történő feldolgozásával folytatódik, és a gondos mérnöki tervezést, előkészítést, és a precíz gyártást követően, a biztonságos kiszállítás és szakszerű összeszerelés után egy kiváló minőségű bútort eredményez.

A tömörfa bútoraink nem sorozatgyártásban készülnek, minden darabunk egyedi, kezünk munkáját hordozza magán, és a természet illatát hozza az otthonunkba. Termékeink nem olcsó MDF-ből, bútorlapból, fát utánzó alapanyagokból, hanem tömörfából, tölgyfából vagy fenyőfából készülnek, melyek tartós, időtálló, masszív tulajdonságuknak köszönhetően életre szóló befektetést jelentenek vásárlóinknak.

20 éves bútorgyártó tapasztalattal rendelkező erdélyi és magyar bútorgyártó partnerünkkel az ellenőrzött fafeldolgozás, a nagy szárítókapacitás (a fa 5-7%-ra történő kiszárítása), a precíz tervezés és a legmodernebb gépekkel történő bútorgyártás összes technológiai folyamatán végighaladva minőségi, örökéletű bútorok gyártását vállaljuk az Ön elképzelései, ötletei alapján. Gyártásunkban ötvözzük mesterembereink magas szintű tudását, tapasztalatát, a tradíciót és a modern stílust.

          

    

Mindannyian tudjuk, hogy pihenésünkben, hangulatunkban kiemelkedő szerepet játszik harmonikus, egyéniségünket tükröző otthonunk vagy üzletünk. Az egyedi, méretre gyártott tömörfa bútorok különleges melegséget, nyugalmat és lenyűgöző szépséget sugároznak otthonunkban, és az egyedi tervezésnek és gyártásnak köszönhetően pedig maximálisan kihasználják a helyiség méreteit és adottságát, és pontosan igazodnak az elképzelésünkhöz, igényeinkhez, és nem pedig fordítva. Azonban Önnek arra is van lehetősége, hogy a „Prémium bútor” kínálatunkban szereplő termékeink közül választva egy Önnek tetsző darabot egyedi méret és egyedi elképzelés alapján újragondolja, így nem kell egy újat tervezni, egyszerűen a már meglévő prémium termékünket az Ön elképzelései szerint átalakítjuk. Kínálatunkban gyakorlatilag minden megtalálható, ami tömörfából készülhet: asztalok, székek, nappali, hálószobai, tömörfa fürdőszobai és konyhai bútorok, vagy tömörfa ajtók, falborítások stb.

Továbbá vállaljuk gasztronómiai üzlethelyiségek (kávézók, bárok, éttermek), egyéb üzletek és irodák teljes tömörfa berendezésének gyártását.        

  

  

A legmagasabb minőségű bútor legyártása és az Ön álmai, elképzelései mellett számunkra nagyon fontos a vállalt határidő betartása, a szakszerű szállítás és összeszerelés biztosítása, melyet képzett munkatársaink végeznek.    

tervezési és gyártási folyamat ideje alatt, folyamatosan kapcsolatot tartunk Önnel, elképzeléseit maximálisan figyelembe vesszük. Kiemelt figyelmet fordítunk a legmagasabb minőségi és határidő szerinti teljesítésre.

A bútorgyártó partnerünk referenciái a világ számos táján megtalálhatók: London, Barcelona, Izrael, Bukarest, Brüsszel, Berlin, Moldova, Dublin, Hamburg, Madrid, Milánó, Oslo, Moszkva, Stockholm, Párizs, Prága, Varsó.

 

Kérje árajánlatunkat!

Kapcsolat: lavintagehome2020@gmail.com

Szakmai tanácsadó:     Becze László Zsolt 30-332-7288