Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bútorszerelés Kecskemét és környéke

Ne bajlódjon lapra szerelt bútorai összerakásával! Bízza ránk bútoráruházakban vásárolt bútorai szakszerű és gyors összeszerelését!

 

Kisebb bútorok összeszerelése rajzos útmutatók alapján igen egyszerű is lehet. Az illusztrált rajzokkal ellátott útmutatók nagy segítséget nyújtanak, de ha Önnek sem türelme, sem kedve, sem megfelelő szerszámai nincsenek az összeszereléshez, akkor bízza inkább ezt ránk. Így a bútorai biztosan gyorsan és szakszerűen lesznek összerakva.

Ha viszont már egy komplett konyha beüzemeléséről vagy akár egy gardróbszoba teljes berendezéséről van szó, oda már kellő tapasztalattal, szakipari szerszámokkal kell, hogy rendelkezzünk a gyors és pontos munkavégzés, az igényes kivitelezés érdekében.

Amit vállalunk:

  • megvásárolt bútorok összeszerelése, falra felszerelése, falhoz rögzítése az Ön otthonában (IKEA, KIKA, JYSK, MÖMAX, stb.)

  • megvásárolt konyhabútorok beépítése

Áraink:

Bútor összeszerelés: bruttó 8.890,-Ft / óra (nettó 7.000,-Ft/óra)

Konyhaútor beépítés: bruttó 8.890,-Ft / óra / 1 fő (nettó 7.000,-Ft / óra / 1 fő) vagy 

                                       bruttó 17.780,-Ft / óra / 2 fő (nettó 14.000,-Ft / óra / 2 fő)

Kecskemét területén és 50 km-es körzetén belül vállalunk bútorszerelést. Ha a bútorszállításban is segítségre van szüksége, készséggel állunk az Ön rendelkezésére.

 

Bútorszállító partnerünk: BARTUS TEAM - KECSKEMÉT Elérhetőség: +36-70-623-6234 vagy info@bartusteam.hu Weboldal: http://bartusteam.hu/

 

 

Keressen bennünket!

Időpont egyeztetés: Becze László Zsolt 30-332-7288 

Nincs megjeleníthető termék.

Keresés