Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Shabby Chic fenyőfa fürdőszoba bútor 1 fiókos, 2 ajtós

419.900 Ft (330.630 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Háromszemélyes fenyőfa pad
199.900 Ft (157.402 Ft + ÁFA)
Ülőlap anyaga::

A minőségi fenyőfából készült Shabby Chic fürdőszoba bútor egy fiókos és két ajtós, polcos tárolási lehetőségekkel rendelkezik. A szekrény stílusos és elegáns megjelenése teszi igazán egyedivé ezt a bútordarabot. A bútor gyönyörű hajlított, barokkos lábakkal rendelkezik. A szekrény színe és a fogantyú választhatók. A bútor összeszerelve érkezik.

 

 

 

Cikkszám: FSZM0013-PS734
Elérhetőség: Külső raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Nem értékelt

Leírás

Rendelés leadásakor a teljes vételár 50%-a előre fizetendő. A szállítás külső raktárról történik és 6-8 hetet vesz igénybe! A termék összeszerelve érkezik.

A valódi fenyőfából készített prémium minőségű fürdőszoba szekrény gyönyörű megjelenésével otthona és fürdőszobája látványos darabja lehet. A tömörfa bútordarab egyszerű vonalvezetésű, ízléses megjelenésű és ötvözi a hagyományokat a modern stílussal, így igazán természetes hangulatot kölcsönöz a helyiségnek.

A szekrény nemcsak arra hivatott, hogy mutatós dísze legyen a fürdőszobának, hanem számos tárolási lehetőséggel is rendelkezik. A szekrényben 1 fiók és 2 ajtós-polcos tárolási lehetőségekkel rendelkezik.

Minden egyes bútor kézzel készül tömörfából, ezért nincs kettő egyforma belőle. A faolaj, a pác, és a festék szépen kiemeli a fa természetes szépségét. Tömör, nehéz, erőt és biztonságot sugároz. Időtálló és tartós bútordarab.

A szekrény tisztítása egy puha, enyhén nedves törlőkendővel ajánlott.

A termék főbb jellemzői:

- Időtálló, terhelhető, egyedi darab.

- Fenyőfa, mely ellenálló és jól terhelhető.

- Elegáns megjelenés és prémium minőség.

- Erős, stabil és biztonságos szerkezet.

- Tartós illesztések és felhasznált anyagok.

- Környezetbarát faolaj, festék és természetes alapanyag. Nem tartalmaz mérgező anyagot. 

Paraméterek

Szekrény színe választható
Szekrény anyaga erdélyi fenyőfa
Méret szélesség 85 cm; mélység 40 cm; magasság 140 cm.
Súly 90 kg
Szállítási idő 6 - 8 hét rendeléstől.

Bútor színe:

BRUSHED:

Brushed

DEEP BRUSHED:  

DOUBLE COLOURED:

DOUBLE LAYER ANTIQUE

OAKFINISHING

OIL GREY

PAINT ANTIQUE

PAINTED FINISH

PO-NATUR

STAINED and LAQUERED

WAX FINISHED

SZÍNEK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Fenyőfa fürdőszoba szekrény 1 ajtós, 1 fiókos, 2 polcos

A minőségi fenyőfából készült fürdőszoba szekrény két polcos, egy fiókos és egy ajtós tárolási lehetőségekkel rendelkezik. A szekrény stílusos és elegáns megjelenése teszi igazán egyedivé ezt a bútordarabot. A szekrény színe, a fogantyú és a sínek választhatók. A bútor összeszerelve érkezik.

 

 

Cikkszám: FSZM0001-PS420
229.900 Ft (181.024 Ft + ÁFA)
Külső raktáron

Fenyőfa fürdőszoba szekrény 3 fiókos, 2 ajtós

A minőségi fenyőfából készült fürdőszoba szekrény három fiókos és két ajtós, polcos tárolási lehetőségekkel rendelkezik. Két darab mosdótálnak van kialakítás, de a mosdótálakat nem tartalmazza az ár. A szekrény stílusos és elegáns megjelenése teszi igazán egyedivé ezt a bútordarabot. A szekrény színe, a fogantyú és a sínek választhatók. A bútor összeszerelve érkezik.

A szekrény fedlapja kérhető tölgyfából felár ellenében.

 

 

Cikkszám: FSZM0002-PS4001
359.900 Ft (283.386 Ft + ÁFA)
Külső raktáron

Fenyőfa fürdőszoba szekrény tölgyfa fedlappal, 3 fiókos és polcos

A minőségi fenyőfából készült fürdőszoba szekrény tölgyfa fedlappal, három fiókos és polcos tárolási lehetőségekkel rendelkezik. Két darab mosdótálnak van kialakítás, de a mosdótálakat nem tartalmazza az ár. A szekrény stílusos és elegáns megjelenése teszi igazán egyedivé ezt a bútordarabot. Gyönyörű esztergált lábakkal rendelkezik. A szekrény színe, a fogantyú és a sínek választhatók. A bútor összeszerelve érkezik.

 

 

 

Cikkszám: FSZM0003-PS452TOPOAK
379.900 Ft (299.134 Ft + ÁFA)
Külső raktáron

Fenyőfa fürdőszoba szekrény 2 ajtós

A minőségi fenyőfából készült fürdőszoba szekrény két ajtós, polcos tárolási lehetőségekkel rendelkezik. Egy darab mosdótálnak van kialakítás, de a mosdótálat nem tartalmazza az ár. A szekrény stílusos és elegáns megjelenése teszi igazán egyedivé ezt a bútordarabot. A szekrény színe és a fogantyú választhatók. A bútor összeszerelve érkezik.

 

 

 

Cikkszám: FSZM0004-PS4003
269.900 Ft (212.520 Ft + ÁFA)
Külső raktáron

Fenyőfa fürdőszoba szekrény tölgyfa fedlappal, 3 fiókos és 1 ajtós

A minőségi fenyőfából készült fürdőszoba szekrény tölgyfa fedlappal, három fiókos és egy ajtós, polcos tárolási lehetőségekkel rendelkezik. Egy darab mosdótálnak van kialakítás, de a mosdótálat nem tartalmazza az ár. A szekrény stílusos és elegáns megjelenése teszi igazán egyedivé ezt a bútordarabot. A szekrény színe, a fogantyú és a sínek választhatók. A bútor összeszerelve érkezik.

 

 

 

Cikkszám: FSZM0005-PS543TOPOAK
369.900 Ft (291.260 Ft + ÁFA)
Külső raktáron

Fenyőfa fürdőszoba szekrény 1 fiókos és 2 polcos

A minőségi fenyőfából készült fürdőszoba szekrény egy fiókos és két polcos tárolási lehetőségekkel rendelkezik. Egy darab mosdótálnak van kialakítás, de a mosdótálat nem tartalmazza az ár. A szekrény stílusos és elegáns megjelenése teszi igazán egyedivé ezt a bútordarabot. A szekrény gyönyörű hajlított barokkos lábakkal rendelkezik. A szekrény színe és a fogantyú választhatók. A bútor összeszerelve érkezik.

 

 

 

Cikkszám: FSZM0006-PS628
219.900 Ft (173.150 Ft + ÁFA)
Külső raktáron

Fenyőfa fürdőszoba szekrény esztergált lábakkal, polcos

A minőségi fenyőfából készült fürdőszoba szekrény polcos tárolási lehetőségekkel rendelkezik. Két darab mosdótálnak van kialakítás, de a mosdótálakat nem tartalmazza az ár. A szekrény stílusos és elegáns megjelenése teszi igazán egyedivé ezt a bútordarabot. Gyönyörű esztergált lábakkal rendelkezik. A szekrény színe választható. A bútor összeszerelve érkezik.

 

 

 

Cikkszám: FSZM0007-PS657
289.900 Ft (228.268 Ft + ÁFA)
Külső raktáron

Fenyőfa fürdőszoba szekrény tölgyfa fedlappal, 3 fiókos és 2 ajtós

A minőségi fenyőfából készült fürdőszoba szekrény tölgyfa fedlappal, három fiókos és 2 ajtós-polcos tárolási lehetőségekkel rendelkezik. Két darab mosdótálnak van kialakítás, de a mosdótálakat nem tartalmazza az ár. A szekrény stílusos és elegáns megjelenése teszi igazán egyedivé ezt a bútordarabot. Az ajtók lamellásak. A szekrény színe, a fogantyú és a sínek választhatók. A bútor összeszerelve érkezik.

 

 

 

Cikkszám: FSZM0008-PS665TOPOAK
429.900 Ft (338.504 Ft + ÁFA)
Külső raktáron

Fenyőfa fürdőszoba szekrény 2 ajtós, barokkos lábakkal

A minőségi fenyőfából készült fürdőszoba szekrény két ajtós, polcos tárolási lehetőségekkel rendelkezik. A mosdótálat nem tartalmazza az ár. A szekrény stílusos és elegáns megjelenése teszi igazán egyedivé ezt a bútordarabot. A fürdőszoba bútor hajlított, barokkos lábakkal rendelkezik. A szekrény színe és a fogantyú választhatók. A bútor összeszerelve érkezik.

 

 

 

Cikkszám: FSZM0009-PS711
259.900 Ft (204.646 Ft + ÁFA)
Külső raktáron

Fenyőfa fürdőszoba szekrény 3 fiókos, 2 ajtós, hajlított lábakkal

A minőségi fenyőfából készült fürdőszoba szekrény három fiókos és két ajtós, polcos tárolási lehetőségekkel rendelkezik. A két mosdótálat nem tartalmazza az ár. A szekrény stílusos és elegáns megjelenése teszi igazán egyedivé ezt a bútordarabot. A bútor gyönyörű hajlított, barokkos lábakkal rendelkezik. A szekrény színe és a fogantyú választhatók. A bútor összeszerelve érkezik.

 

 

 

Cikkszám: FSZM0010-PS712
369.900 Ft (291.260 Ft + ÁFA)
Külső raktáron

Shabby Chic fenyő fürdőszoba szekrény 2 fiókos, 4 ajtós

A minőségi fenyőfából készült Shabby Chic fürdőszoba szekrény két fiókos és négy ajtós, polcos tárolási lehetőségekkel rendelkezik. A mosdótálat nem tartalmazza az ár. A szekrény stílusos és elegáns megjelenése teszi igazán egyedivé ezt a bútordarabot. A bútor gyönyörű hajlított, barokkos lábakkal rendelkezik. A szekrény színe és a fogantyú választhatók. A bútor összeszerelve érkezik.

 

 

 

Cikkszám: FSZM0011-PS728
559.900 Ft (440.866 Ft + ÁFA)
Külső raktáron

Shabby Chic fenyő fürdőszoba szekrény 3 fiókos, 2 ajtós

A minőségi fenyőfából készült Shabby Chic fürdőszoba szekrény három fiókos és két ajtós, polcos tárolási lehetőségekkel rendelkezik. A mosdótálakat nem tartalmazza az ár. A szekrény stílusos és elegáns megjelenése teszi igazán egyedivé ezt a bútordarabot. A bútor gyönyörű hajlított, barokkos lábakkal rendelkezik. A szekrény színe és a fogantyú választhatók. A bútor összeszerelve érkezik.

 

 

 

Cikkszám: FSZM0012-PS729
579.900 Ft (456.614 Ft + ÁFA)
Külső raktáron