Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetési lehetőségek

Webshopunkban a következő fizetési lehetőségek közül választhat:

 

1, Előreutalásos vásárlás

Ez esetben rendelése értékét át kell utalnia a MKB banknál vezetett bankszámlánkra, melyet minden nap reggel 8 és 16 óra között folyamatosan ellenőrzünk, így amint az összeg beérkezett, másnap már indítjuk is útnak a csomagot, hogy mihamarabb kézhez kapja rendelését.

Átutalási adatok:

Kedvezményezett neve: Becze&Szerencse Kft.

Kedvezményezett bankja: MKB Bank Nyrt. 

Kedvezményezett számlaszáma: 10300002-10539129-49020016

Megjegyzés rovatba elegendő a nevet és a rendelés számát beleírni. (Ez utóbbit a rendelés visszaigazoló e-mailünkben is megtalálja).

 

2, Utánvételes vásárlás

Akkor ajánljuk, ha a csomagot az átvételkor, készpénzben szeretné kifizetni. Erre szállítási módtól függően lehetősége van a futárnál.

 

3, Készpénz fizetés

A megrendelt termékeket lehetősége van készpénzzel is kifizetni. Ez a fizetési lehetőség csak személyes átvétel esetén lehetséges, melynek helye a kecskeméti műhelyünk. Kérjük előzetes bejelentkezését a +36/30/245-2213-as mobil számon, vagy lavintagehome2020@gmail.com email címen.

 

4, Online fizetés

A megrendelt termékeket lehetősége van online is kifizetni. Webáruházunk a BORGUN - B-Payment által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a Borgun B-Payment pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a HMAC SHA256 titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Webáruház nem értesül, azokat csak a Borgun B-Payment érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Webáruház oldala tájékoztatja. Elfogadható kártyák: