Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lakberendezési blog

Hatalmas szeretettel köszöntelek a La Vintage Home blogvilágában!

Nézz szét a cikkek között, melyekkel segítek Neked eligazodni a lakberendezés útvesztőiben, a stílusirányzatok között, illetve a vintage és a rusztikus hangulat világában. Megmutatom miért jobb egy bútor fából, és, hogy mit csinál egy asztalos, vagy hogyan születik bútor a fából. A bútor szépségének titka a minőségi, időtálló alapanyag, az asztalos munkában rejlő szaktudás és a szeretet harmóniája. Nálam minden fa életre kel!

2021. 09. 26. 00:00:00
Tömörfa étkezőgarnitúra az időtlen szépség szerelmeseinek

Tömörfa étkezőgarnitúra az időtlen szépség szerelmeseinek

A tömörfa étkezőgarnitúra reneszánszát éli. Az összeszerelhető bútorok világában igazi kuriózumnak számítanak azok a bútordarabok, amelyek elegáns megjelenésükkel és alapanyagukkal hívják fel magukra a figyelmet..... (olvass tovább, klikk a címre)  

2021. 09. 19. 00:00:00
Tömörfa asztal a természet erejével

Tömörfa asztal a természet erejével

A tömörfa asztal egyre több otthonban kap helyet. Nem véletlen, hiszen a négy fal közé varázsolja a természet erejét és teszi ezt időtálló minőségben..... (olvass tovább, klikk a címre) 

2021. 09. 10. 00:00:00
A tömörfa bútorról kizárólag szuperlatívuszban beszélhetünk

A tömörfa bútorról kizárólag szuperlatívuszban beszélhetünk

Azon személyek, akik jártasok a lakberendezés végtelenül izgalmas világában, a tömörfa bútor gondolatára azonnal a kézzel fogható prémium minőségre, az irigylésre méltó hosszú élettartamra és a patinás kisugárzásra asszociálnak, nem véletlenül..... (olvass tovább, klikk a címre)  

2021. 09. 06. 00:00:00
Bortartó szekrény, avagy a lakás igazi ékköve

Bortartó szekrény, avagy a lakás igazi ékköve

A valódi prémiumminőséget képviselő bortartó szekrény nem hiányozhat egyetlen borkedvelő ínyenc otthonából sem. A magas színvonalat képviselő borok bizony esztétikus, dekoratív tárolóegységet érdemelnek..... (olvass tovább, klikk a címre)  

2021. 09. 04. 00:00:00
A rusztikus bútorokkal valóra válthatjuk a meghitt otthont

A rusztikus bútorokkal valóra válthatjuk a meghitt otthont

A rusztikus bútor által árasztott semmihez sem hasonlító atmoszféra egyedivé varázsolja a családi fészket. A lakberendezésben domináló rusztikus stílus szavak nélkül is rengeteget mesél rólunk, a szemlélőben egy olyan ember benyomását keltve, aki szereti a természetet, vonzódik a letisztult szépséghez és a hagyományok tisztelete sem áll tőle távol..... (olvass tovább, klikk a címre)   

Keresés